Tv-première Oscarwinnaar Parasite zie je vrijdag op Canvas

Tv-première Oscarwinnaar Parasite zie je vrijdag op Canvas
Meesterwerk van regisseur Bong Joon-ho

Kijktip :

Het meesterwerk Parasite van regisseur Bong Joon-ho won in februari 2020 Oscars voor Beste Film, Beste Regie, Beste Originele Scenario en Beste Internationale Film. Bovendien gaven de Gids.tv-filmrecensenten deze ijzersterke productie vijf blinkende gouden sterren. Een uitstekende zwarte komedie met een paar grote verrassingen, vrijdag op Canvas - dat mag je niet missen.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

"Act like you own the place"
Het verhaal gaat over de werkloze Ki-taek. Hij en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan, wanneer ze bijzonder gefascineerd raken door de rijke familie Park. Het gezin ziet mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren en probeert langzaam maar zeker zijn intrede te doen in het leven van de familie. Ze hebben daarbij geen moeite met een paar leugentjes om bestwil. Een onverwacht voorval gooit echter roet in het eten, waardoor ze alles op alles moeten zetten om hun rijke en nieuwe leven in stand te houden.

Actrice Yeo-jeong Cho in de film 'Parasite'

Lees hier onze recensie van Parasite

Cast
Naast Kang-ho Song (The Interview) en Sun-kyun Lee (Take Point) spelen ook Yeo-jeong Jo (The Servant) en Woo-sik Choi (Okja) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bong Joon-ho (Snowpiercer).

Parasite (2019) wordt beoordeeld met een 8,6 op IMDb en is vrijdag 17 september om 21.20 uur te zien op Canvas. Genre: comedy, drama, thriller. Speelduur: 132 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Tv-première Oscarwinnaar Parasite zie je vrijdag op Canvas of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV