Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: eendenfluisteraar helpt Nicole

Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: eendenfluisteraar helpt Nicole
En de vakantieparken zitten lekker vol

Kijktip :

Dinsdagavond (14 september) is het weer genieten geblazen van een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa, waarin we onder meer te zien krijgen hoe Nicol bezoek krijgt van een eendenfluisteraar.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Volle bak
Maar eerst nemen we weer even een kijkje op de vakantieparken van Peter Gillis, waar het in de zomer volle bak is - en dus bewijst het adagium 'massa is kassa' zich nog maar eens. Van geld kun je tenslotte nooit genoeg hebben en dus blijft Peter lekker verder bouwen, investeren en delegeren. Ondertussen is zijn vriendin Nicol met hele andere dingen bezig.

Eendenproject
Zij steekt bijna al haar tijd in haar eendenproject. Er komt een heuse eendenfluisteraar op bezoek om te redden wat er te redden valt. Als Nicol eenmaal weet wat ze moet doen om de laatste twee eenden te behouden, kan ze zich in alle rust voorbereiden op haar liefdestripje met Peter naar hun appartement aan de Spaanse Costa.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: eendenfluisteraar helpt Nicole of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV