FC Barcelona - Bayern München live op tv (Champions League)

FC Barcelona - Bayern München live op tv (Champions League)
Absolute kraker op eerste speeldag

Sport :

Dinsdag 14 september gaat de groepsfase van het nieuwe Champions League-seizoen van start met een absolute kraker, want FC Barcelona en Bayern München nemen het tegen elkaar op. De wedstrijd is live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten FC Barcelona - Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Vorige ontmoeting
Vanwege het coronavirus kwam de voetbalwereld in 2020 bijna tot stilstand, maar in augustus werd het Champions League-seizoen alsnog afgemaakt. FC Barcelona en Bayern München stonden destijds ook tegenover elkaar in een kwartfinale die de geschiedenisboeken in ging. Bayern won namelijk met maar liefst 8-2 van Barça.

Memphis
Uiteindelijk won Bayern dat seizoen de Cup met de Grote Oren, maar Barcelona is nu natuurlijk uit op revanche. Vlak na die historische nederlaag werd Ronald Koeman aangesteld en inmiddels is Lionel Messi vertrokken. Daarvoor in de plaats kwamen spelers als Memphis Depay en Luuk de Jong. Kunnen zij nu wél winnen van Bayern?

De wedstrijd FC Barcelona - Bayern München is dinsdag 14 september om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op FC Barcelona - Bayern München live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV