Viktor Brand presenteert nieuw programma Je huis op orde voor SBS6

Viktor Brand presenteert nieuw programma Je huis op orde voor SBS6
Presentator helpt mensen met opruimen

Nieuws :

Vanaf woensdag 13 oktober is presentator Viktor Brand op SBS6 te zien met een nieuw 'hulpprogramma': Je huis op orde. Zoals de naam al min of meer aangeeft helpt de presentator mensen hierin met het opruimen van hun huis. Maar wat heb je echt nodig, en wat kan weg?

Je huis op orde gemist? Kijk vanaf 13 oktober elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Overzicht
Het belangrijkste bij het opruimen van je woning is het behouden van het overzicht - en dat is precies waar het team van Je huis op orde om de hoek komt kijken. Viktor Brand en zijn team halen alle spullen uit huis en sorteren het in een grote loods. Elk gezin krijgt de opdracht om afscheid te nemen van een groot deel van hun spullen, waarna het team alles weer op efficiënte wijze terugplaatst in huis.

Confronterend
Dit alles gebeurt binnen één week, maar daar draaien huishoudexpert Quirine Molhuysen, ontwerper/meubelmaker Florian Nelemans en organizer Eefje Sedee hun hand niet voor om. De enorme opruimklus is bijzonder en confronterend, want elk item - alle dozen, schoenveters, stekkers en knuffelberen - worden tijdelijk verhuisd. Pas dan blijkt hoe omvangrijk de verzameling spullen in een huis is.

Het nieuwe programma Je huis op orde is vanaf woensdag 13 oktober wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je huis op orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV