Maandag in Jinek: Ronald Koeman over het komende seizoen van FC Barcelona

Maandag in Jinek: Ronald Koeman over het komende seizoen van FC Barcelona
De gasten van maandag 13 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van maandag 13 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van maandag 13 september

  • Ronald Koeman beleefde een turbulent eerste jaar als coach van FC Barcelona. In het nieuwe seizoen van de serie ‘Força Koeman’ zien we hoe hij zich staande probeert te houden en vertelt hij eerlijk over de hoogte- en dieptepunten van zijn eerste jaar als coach in de Catalaanse hoofdstad.
  • WWe nemen afscheid van de 1,5 meter-maatregel, maar krijgen daar de corona-pas voor terug. Kamerlid Jan Paternotte, politiek verslaggever Fons Lambie, testpaus Pier Eringa en horeca-baas Robèr Willemsen zitten vanavond aan tafel om te praten over de gevolgen.
  • Actrice Nazmiye Oral maakt haar debuut in het derde seizoen van Undercover in de rol van Leyla. Samen met haar man Serkan vormen ze het Turkse echtpaar Bulut en staan ze aan het hoofd van een grote xtc-bende. Dat betekent concurrentie voor de Brabantse drugscrimineel Ferry Bouman. Nazmiye schuift vanavond aan om te praten over haar rol.
  • Anderhalf jaar na dato viert Herman van Veen alsnog zijn 75ste verjaardag met een nieuwe voorstelling, een album én een boek. Allemaal met dezelfde titel: Dat kun je wel zien dat is hij. Herman over ouder worden en de kunst van het leven aan, en hij speelt een nieuw liedje.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: Ronald Koeman over het komende seizoen van FC Barcelona of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV