Vanavond op tv: Barcelona - Bayern München (Champions League), Chan Santokhi in College Tour

Vanavond op tv: Barcelona - Bayern München (Champions League), Chan Santokhi in College Tour
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 september

Kijktip :

De groepsfase van de Champions League gaat vanavond op spectaculaire wijze van start met FC Barcelona - Bayern München. Verder onder meer een nieuwe aflevering van College Tour met Chan Santokhi. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 14 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Familie Gillis: massa is kassa: eendenfluisteraar

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Familie Gillis: massa is kassa komt er een eendenfluisteraar langs om Nicol, de vriendin van Peter Gillis, te helpen met haar eendenproject. Op de elf vakantieparken van multimiljonair Peter is het volle bak dus het is 'massa is kassa' deze zomer! En van geld kan je nooit genoeg hebben, dus blijft Peter lekker verder bouwen, investeren en veel delegeren. Nicol heeft het ondertussen maar druk met haar eendenproject.


Dramafilm: Manchester by the Sea

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de prachtige dramafilm Manchester by the Sea te zien. Lee Chandler is een sombere, prikkelbare eenling die werkt als klusjesman voor een flatgebouw in Boston. Op een dag krijgt hij een telefoontje waarin hij hoort dat zijn broer is overleden. Later hoort hij ook dat hij is benoemd tot voogd van zijn zestienjarige neefje. Alsof het verliezen van zijn broer en het opvoeden van een tiener nog niet genoeg waren, openen er zich oude wonden van een tragedie.


Slot: We zijn er Bijna!

NPO 1
20:35 uur

In de laatste aflevering van We zijn er Bijna! is de groep vakantiegangers in Hellevoetsluis en vertrekt naar de eindbestemming: een camping in Groede in Zeeuws-Vlaanderen. Onderweg naar Groede stoppen de meeste deelnemers bij Neeltje Jans voor een bezoek aan de waterkering, waar in een 3D-animatie het verhaal van de watersnoodramp uit 1953 tot leven komt.


College Tour: Chan Santokhi

NPO 2
20:35 uur

Deze week is Chan Santokhi te gast in College Tour van Twan Huys, waarin studenten de kans krijgen om vragen te stellen. Santokhi is de huidige president van Suriname. Chan Santokhi volgde ruim een jaar geleden Desi Bouterse op als president van Suriname. Zijn aanstelling werd met luid gejuich ontvangen na de jaren onder Bouterse. Maar wat Santokhi aantrof was een land aan de bedelstaf, vastgeroeste corruptie en miljarden aan staatsschuld.


Live: FC Barcelona - Bayern München (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van FC Barcelona - Bayern München in de eerste speelronde van de Champions League-groepsfase. Het hoofdtoernooi van de Champions League gaat direct van start met een kraker. In Groep E spelen FC Barcelona en Bayern München tegen elkaar. De andere clubs in dezelfde groep zijn Benfica en Dinamo Kiev.


Docu: iHuman

NPO 2
22:40 uur

De documentaire iHuman is in feite een politieke thriller over artificiële intelligentie, macht en sociale controle. Hoe gaan we als wereldwijde samenleving om met AI? En wat voor soort maatschappij willen we hiermee creëren? Terwijl de ontwikkeling van AI voortraast, hebben grote technologiebedrijven zich verbonden aan de defensie-industrie en maakt de politie gebruik van algoritmes die bestaande vooroordelen uitvergroten.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV