Sporting - Ajax live op tv (Champions League)

Sporting - Ajax live op tv (Champions League)
Eerste wedstrijd voor Amsterdammers op miljoenenbal

Sport :

Woensdag (15 september) trapt Ajax het nieuwe Champions League-seizoen af met een uitwedstrijd tegen Sporting Portugal. Met ingang van dit jaar zijn de Champions League-wedstrijden live te zien op RTL 7. De aftrap vindt plaats om 21.00 uur.

Samenvatting en hoogtepunten Sporting - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Kampioen
Afgelopen seizoen werd Sporting Portugal - dat ook wel bekendstaat als Sporting CP en Sporting Lissabon - kampioen in hun competitie, zoals Ajax dat werd in Nederland. De topclub uit de Portugese hoofdstad mag dus niet onderschat worden en deze eerste uitwedstrijd zal meteen een lastig klus zijn voor de Amsterdammers. Kunnen er meteen punten gepakt worden?

Bekijk hier het volledige speelschema van Ajax in de Champions League.

Altijd lastig
Bovendien hebben Nederlandse ploegen het traditioneel lastig tegen Portugezen, die er werkelijk alles aan doen om te winnen en (in onze ogen) onsportief gedrag niet schuwen. Daarom is het extra lastig dat de selectie van Sporting momenteel voor het grootste deel bestaat uit spelers met de Portugese nationaliteit. Een tegenvaller voor Ajax is de blessure van Davy Klaassen, die niet meereist naar Portugal.

De wedstrijd Sporting Portugal - Ajax is woensdag 15 september om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 20.00 uur.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sporting - Ajax live op tv (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV