Woensdag in Five Days Inside: Rick Brandsteder in dak- en thuislozenopvang

Woensdag in Five Days Inside: Rick Brandsteder in dak- en thuislozenopvang
Rauwe wereld maakt indruk

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Five Days Inside, woensdag 15 september te zien op RTL 5, bezoekt presentator Rick Brandsteder de dak- en thuislozenopvang Havenzicht in Rotterdam. Hier verblijft hij vijf dagen met de bewoners.

Five Days Inside gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Rauwe wereld
Het leven van een dakloze gaat niet over rozen, maar gelukkig biedt Havenzicht deze mensen hulp in de vorm van een nachtopvang. Er is zelfs een verpleegafdeling en een afdeling waar dak- en thuislozen permanent kunnen wonen. Het is een ruige en rauwe wereld, die veel indruk maakt op Brandsteder.

Gesprekken
Naast het verblijf in Havenzicht gaat Brandsteder natuurlijk ook in gesprek met zowel medewerkers als bewoners. Zij vertellen hem over het leven in de dak- en thuislozenopvang, en hoe het is om daar te wonen of werken. In deze bijzondere gesprekken komen vele opmerkelijke levensverhalen aan het licht.

Five Days Inside is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Five Days Inside terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Five Days Inside: Rick Brandsteder in dak- en thuislozenopvang of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier