Woensdag in Van onschatbare waarde: Ronnie Tober komt langs met bijzonder schip

Woensdag in Van onschatbare waarde: Ronnie Tober komt langs met bijzonder schip
Wat vinden de experts van het item?

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Van onschatbare waarde zien we onder anderen zanger Ronnie Tober, bekend van hits als 'Iedere avond' (1965) en 'Rozen voor Sandra' (1971), voorbijkomen. Hij zong jaren geleden voor Abraham van Leeuwen, die zijn bedrijf had verkocht en een deel daarvan investeerde in een mooi schip.

Van onschatbare waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Aandenken
Ronnie kreeg een uitnodiging én een aandenken: een bootje van sterling zilver. Het is een miniatuur van de Halve Maen, het schip waarmee Henry Hudson in een ver verleden over de gelijknamige rivier voer. Ook is het de plek waar Ronnie ooit in de buurt woonde. De zanger krijgt advies van Dionne Stax over de vraagprijs, maar is dat wel zo'n goed idee?

Boeken
Verder ontmoeten we Kees, die naar Utrecht komt met drie kleine boeken van de hand van Johannes Goedaert. Kees is een echte natuurliefhebber en dol op insecten. In de boeken worden de metamorfoses die insecten gedurende hun leven doormaken beschreven. Ooit kocht Kees de boekjes voor ruim 3000 euro op een veiling in Duitsland en de experts zijn zeer geïnteresseerd.

Van onschatbare waarde is elke woensdag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Van onschatbare waarde terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Van onschatbare waarde: Ronnie Tober komt langs met bijzonder schip of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier