Dinsdag in Op1: Nabeschouwing persconferentie met o.a. Thomas van Groningen

Dinsdag in Op1: Nabeschouwing persconferentie met o.a. Thomas van Groningen
Dit zijn de gasten van dinsdag 14 september

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 14 september
Weg met de anderhalve meter en meer mogelijkheden voor evenementen mits bezoekers een QR-code hebben. Het demissionair kabinet kondigt vanavond versoepelingen aan, maar lang niet iedereen is tevreden. We bespreken de persconferentie vanavond met politiek verslaggever Thomas van Groningen, OMT-lid Marion Koopmans, GGD-arts Anja Schreijer, voorzitter van het Veiligheidsberaad Hubert Bruls en horeca-baas Khalid Oubaha.

Na een hoop getouwtrek, lijkt het coronapaspoort er nu echt te komen. Vanaf 25 september moet je een QR-code scannen om een restaurant, bioscoop of theater te bezoeken. Juridisch mag het, aldus hoogleraar staatsrecht Wim Voermans. Europa-correspondent Stefan de Vries is kritisch en denkt niet dat dit de manier is om het aantal vaccinaties omhoog te krijgen. Vanavond bij Op1 gaan ze het gesprek aan.

Misdaadjournalist van het AD Yelle Tieleman publiceerde vandaag Whatsapp-berichten tussen kroongetuige in het Marengo-proces Nabil B. en zijn naasten, die volgens hem een ander beeld schetsen dan we van hem kennen. De verslaggever schuift vanavond aan bij Op1 om te vertellen wat de gevolgen zijn voor de geloofwaardigheid van de kroongetuige in een van de grootste Nederlandse strafprocessen ooit.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Nabeschouwing persconferentie met o.a. Thomas van Groningen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier