Randers - AZ live op tv (Conference League)

Randers - AZ live op tv (Conference League)
Alleen bij ESPN

Sport :

AZ vist tot nu toe behoorlijk achter het net als het aankomt op live verslag van hun Europese wedstrijden. Ook donderdag vallen ze weer buiten de boot, maar gelukkig is Randers - AZ wél om 21.00 uur live te zien op ESPN.

Lees hier op welk kanaal ESPN te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

PSV
Dit keer is het PSV dat roet in het eten gooit, want de Eindhovenaren spelen donderdag ook om 21.00 uur tegen Real Sociedad. Deze wedstrijd is live te zien op Veronica, waardoor AZ wederom achter de betaalmuur verdwijnt. ESPN doet live verslag van de eerste groepswedstrijd van de Alkmaarders in de Conference League, uit tegen het Deense Randers.

Samenvatting en hoogtepunten Randers - AZ

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Slecht begin
AZ is zeer matig begonnen aan het nieuwe seizoen. Er werd al verloren van RKC Waalwijk en afgelopen zaterdag ging AZ in eigen huis hard met 0-3 onderuit tegen PSV. Randers lijkt echter een ideale tegenstander, want de Denen hebben al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen; zondag verloren ze met 0-2 van FC Kopenhagen.

Bekijk het volledige speelschema van AZ in de UEFA Conference League.

De wedstrijd Randers - AZ is donderdag 16 september om 21.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing op ESPN begint al om 17.45 uur, om 18.45 uur gevolgd door Stade Rennes - Tottenham Hotspur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Randers - AZ live op tv (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV