Katja Schuurman presenteert nieuw seizoen Memories

Katja Schuurman presenteert nieuw seizoen Memories
Op zoek naar oude liefdes

Kijktip

Na twintig jaar wordt Anita Witzier vervangen als presentatrice van het tv-programma Memories. Dit jaar presenteert Katja Schuurman het programma op NPO 1, waarin wordt geprobeerd op oude liefdes op te sporen.

Katja Schuurman is blij dat ze Memories mag presenteren. "Wat een heerlijk programma vind ik dit om te maken", zegt ze. "Tijdens de draaidagen heb ik van dichtbij mogen ervaren wat een oude liefde nog voor iemand kan betekenen. De emoties die daarbij komen kijken en de persoonlijke gesprekken die ik heb gevoerd met de kandidaten hebben mij echt geraakt. Het zijn stuk voor stuk prachtige herenigingen waarbij de liefde soms nog zo duidelijk zichtbaar is. Ik maak het programma met een grote glimlach op mijn gezicht en soms met dikke maar blije tranen."

De komende zes weken is Schuurman te zien in verschillende plekken verspreid over de wereld. Bijvoorbeeld Napels in Italië en het Thaise eiland Koh Phi Phi. Van een oude liefde uit een relatie van vroeger die uit het oog verloren is tot een zoektocht nadat een ruzie een koppel uit elkaar dreef. Dit soort verhalen worden behandeld in Memories, waarbij Katja Schuurman samen met een Nederlander op zoek gaat naar een oude liefde van die persoon.

Memories is vanaf maandag 12 februari wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 1.

Tags: italië, nederlander, zoektocht, presentatrice, napels, ruzie, liefde, npo, katja schuurman, tv-programma, emotie, relatie, Anita Witzier, eiland, jinek, npo 1

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »