Vanavond op tv: Sporting - Ajax (Champions League), nieuwe aflevering Boerderij van Dorst

Vanavond op tv: Sporting - Ajax (Champions League), nieuwe aflevering Boerderij van Dorst
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 september

Kijktip :

Vanavond gaat het nieuwe Champions League-avontuur van Ajax vna start met een duel tegen Sporting Portugal. Verder onder meer de tweede aflevering van Boerderij van Dorst met Maarten van Rossem en Emma Wortelboer. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 15 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Boerderij van Dorst: o.a. Maarten van Rossem

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Boerderij van Dorst zijn Maarten van Rossem en Emma Wortelboer te gast op de boerderij van Raven van Dorst. Historicus en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem en presentatrice Emma Wortelboer helpen Raven bij haar droom om zelf voedsel te verbouwen en wat bewuster met de aarde omgaan. Maarten blinkt uit in niets doen, hij wil best praten maar Emma moet het werk doen. Ze bouwen een kas en ze maken een vogelverschrikker.


Five Days Inside: dak- en thuislozenopvang

RTL 5
20:30 uur

In deze aflevering van Five Days Inside gaat Rick Brandsteder gaat naar Rotterdam, waar hij in dak- en thuislozenopvang Havenzicht verblijft. Er is hier niet alleen een nachtopvang, maar ook een verpleegafdeling én een afdeling waar mensen permanent wonen. Een ruige en rauwe wereld die veel indruk maakt op Rick. In bijzondere gesprekken met medewerkers en bewoners ontdekt hij hoe het is om daar te wonen en te werken.


Actiefilm: Mission: Impossible - Fallout

Veronica
20:30 uur

Op Veronica is vanavond de actiefilm Mission: Impossible - Fallout te zien. Nadat een missie fout is afgelopen, moeten Ethan Hunt en zijn IMF-team racen tegen de klok. Ze worden bijgestaan door Ilsa Faust en Julia Meade die hen helpen de missie tot een goed einde te brengen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm van nucleair terrorisme. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.


Van onschatbare waarde: bijzonder schip

NPO 1
20:35 uur

Deze week in Van onschatbare waarde hoog bezoek voor presentatrice Dionne Stax en de experts. Niemand minder dan Ronnie Tober komt langs. Een aantal jaar geleden zong Ronnie voor Abraham van Leeuwen. De zakenman had zijn bedrijf verkocht en investeerde een deel van de opbrengst in een mooi schip. Ronnie werd uitgenodigd en ontving als aandenken een bootje van sterling zilver. Het betreft een miniatuur van de Halve Maen, het schip waarmee Henry Hudson destijds op de gelijknamige rivier voer.


Live: Sporting Portugal - Ajax (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 20:00 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Sporting Portugal - Ajax in de Champions League. Het nieuwe Champions League-avontuur start voor Ajax in Lissabon bij de kampioen van Portugal van het afgelopen seizoen. Groep C lijkt vrij aan elkaar gewaagd, met ook Borussia Dortmund en Besiktas erbij. De eerste twee gaan na de groepsfase naar de achtste finales van de Champions League.


Docu: Hepworth, a Life in Sculpture

NPO 2
23:10 uur

Barbara Hepworth's sculpturen vallen op door hun prachtige organische vormen. De Britse kunstenares (1903-1975) was een van de eerste vrouwelijke kunstenaars die internationale roem verwierf en alleen al in Nederland zijn vijftien van haar werken te zien. De documentaire Hepworth, a Life in Sculpture is een intiem portret van het leven en werk van de beeldhouwer.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Sporting - Ajax (Champions League), nieuwe aflevering Boerderij van Dorst of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier