Donderdag in Keuringsdienst van waarde: bij-vriendelijke bloemen

Donderdag in Keuringsdienst van waarde: bij-vriendelijke bloemen
Maar zijn ze dat wel?

Kijktip :

Donderdagavond (16 september) is er op NPO 3 weer een nieuwe aflevering van Keuringsdienst van waarde te zien. Deze week duikt de Keuringsdienst in een bijzonder fenomeen: bloemen die 'bij-vriendelijk' genoemd worden.

Keuringsdienst van waarde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bloemetjes en bijtjes
We kennen het allemaal: gesprekken over de bloemetjes en de bijtjes. Ze zijn hét symbool voor een liefdevolle relatie. En dus zou je denken dat het wel goed zit tussen die twee. Houden bijen niet van alle bloemen, of zijn er soorten waar ze zich nóg beter bij voelen? Op deze vraag wordt handig ingesprongen door sommige bloemenverkopers.

Duistere ontdekking
Zij brengen bloemen op de markt die het speciale etiket 'bij-vriendelijk' krijgen. Daarbij fronst de Keuringsdienst natuurlijk de wenkbrauwen, en dus besluiten ze dit label eens wat beter te onderzoeken. Als ze deze bijzondere vrienden van de bij onder de loep leggen, doet de Keuringsdienst een duistere ontdekking.

Keuringsdienst van waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst van waarde terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Keuringsdienst van waarde: bij-vriendelijke bloemen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier