Woensdag in Jinek: Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps over nieuw programma Chansons!

Woensdag in Jinek: Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps over nieuw programma Chansons!
De gasten van woensdag 15 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van woensdag 15 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van woensdag 15 september

  • Matthijs van Nieuwkerk en Rob Kemps hebben elkaar helemaal gevonden in hun liefde voor het Franse levenslied. In het nieuwe programma Chansons! volgen we hun ontdekkingstocht door Parijs. Vanavond vertellen ze erover bij Jinek.
  • Een roerige dag vandaag in politiek Den Haag. Na een ziektebed van ruim vier maanden keerde Pieter Omtzigt weer terug in de Tweede Kamer. Informateur Johan Remkes zette nieuwe stappen in de formatie. Én: de Kamer ging in debat met het kabinet over Afghanistan. Politiek verslaggevers Wouter de Winther en en Floor Bremer zitten aan tafel bij Jinek.
  • Als correspondent in het Midden-Oosten voor RTL Nieuws is Olaf Koens veel van huis, en begeeft zich soms in gevaarlijke situaties. Om aan zijn kinderen uit te leggen waarom hij vaak op pad is, en wat hij dan precies doet, dacht hij: ik schrijf een kinderboek. Vanavond vertelt hij hoe hij zich liet inspireren door een nieuwsverhaal over een dolfijn.
  • Najib Amhali hield jarenlang zijn verslaving voor de wereld verborgen, maar inmiddels praat hij er openlijk over. Nu wil hij zijn verhaal inzetten om anderen te helpen en dus is hij een bijzonder project begonnen. Vanavond vertelt hij, samen met zijn begeleider Reda Saleh, hoe hij dit gaat doen.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV