Recensie: Copshop is vreemde film met charismatische hoofdrolspelers

Recensie: Copshop is vreemde film met charismatische hoofdrolspelers
Met Frank Grillo en Gerard Butler

Film :

Vanaf donderdag 9 september draait de nieuwe film Copshop in de Nederlandse bioscopen. Gerard Butler is terug in een nieuwe misdaadfilm. Is dit meer dan dertien in een dozijn? Lees hier de filmrecensie van Copshop.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Politiebureau
De sluwe oplichter Teddy Murretto is op de vlucht voor de huurmoordenaar Viddick. Hij besluit zich te verschuilen op een politiebureau, maar ook Viddick begeeft zich naar die plaats. Op de bureau is tevens de beginnende agente Harper aanwezig die zich van geen kwaad bewust is.

Bron: Open Road Films

Beoordeling van Gids.tv: ★★½
Op zichzelf is deze film nog niet eens zo slecht: het brengt echt wel iets meer dan de gemiddelde dertien-in-een-dozijn misdaadfilm. Dat moet de film niet van het script hebben, maar van de acteurs. Grillo laat maar weer eens zien dat hij een serieuze acteur is, Huss steelt in iedere scene de show en Butler zet een prima hoofdpersoon neer. De sfeer is vreemd, de dialogen flauw en de humor nog flauwer. Lekkere popcorn actie: 2,5 ster.

Cast
Naast Gerard Butler (Greenland) en Frank Grillo (The Hitman's Wife's Bodyguard) spelen ook Toby Huss (Halloween), Alexis Louder (The Tomorrow War) en Robert Walker Branchaud (Queen & Slim) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Joe Carnahan (Boss Level).

Vanaf 9 september 2021 is Copshop te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Misdaad. Tijdsduur: 107 minuten. IMDb-score: 6,5.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Copshop is vreemde film met charismatische hoofdrolspelers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV