Nederland - Tsjechië (vrouwenvoetbal) live op tv en online

Nederland - Tsjechië (vrouwenvoetbal) live op tv en online
Oranjeleeuwinnen beginnen aan WK-kwalificatie

Sport :

Op vrijdag 17 september gaat de kwalificatie voor het WK vrouwenvoetbal van 2023 van start voor de Oranjeleeuwinnen. Nederland neemt het op tegen Tsjechië. De wedstrijd is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Tsjechië

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Olympische Spelen
De Oranjeleeuwinnen beginnen aan hun volgende officiële verplichtingen, nadat ze op de Olympische Spelen in de kwartfinale werden uitgeschakeld door de Verenigde Staten. De voetbaldames hoopten op meer, maar de angstgegner die in 2019 ook te sterk was in de WK-finale bleek opnieuw een maatje te groot.

Poule
Het duel tegen Tsjechië vormt de aftrap van de WK-kwalificatie van de Oranjeleeuwinnen. Ze hopen zich te kwalificeren voor het WK van 2023, dat wordt georganiseerd in Australië en Nieuw-Zeeland. De winnaar van de groep krijgt een ticket voor het toernooi en de nummer twee speelt play-offs. De andere tegenstanders zijn Cyprus, IJsland en Wit-Rusland.

De wedstrijd Nederland - Tsjechië is vrijdag 17 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nederland - Tsjechië (vrouwenvoetbal) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV