Vanavond op tv: PSV - Real Sociedad (Europa League), op stoffenjacht in Chateau Meiland

Vanavond op tv: PSV - Real Sociedad (Europa League), op stoffenjacht in Chateau Meiland
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 16 september

Kijktip :

Na de galavoorstelling van Ajax is het donderdag aan de andere Nederlandse clubs om punten te pakken. Onder meer PSV - Real Sociedad staat op het programma, maar uiteraard is er ook weer gewoon een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 16 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Mura - Vitesse (Conference League)

Veronica
18:40 uur

Vanaf 18:00 uur de voorbeschouwing en om 18:45 uur live verslag van Mura - Vitesse in de UEFA Conference League. Het is de eerste speelronde in de nieuwe Europese clubcompetitie, op het niveau onder de Champions en Europa League. Vitesse kwam de voorrondes knap door en speelt in het eerste duel in de groepsfase uit bij Mura uit Slovenië. In Groep G krijgt Vitesse verder te maken met Tottenham Hotspur en Stade Rennes.


Keuringsdienst van waarde: bij-vriendelijk

NPO 3
20:25 uur

In deze aflevering van Keuringsdienst van waarde duikt de Keuringsdienst in bloemen die bij-vriendelijk genoemd worden. De bloemetjes en de bijtjes. Ze zijn hét symbool voor een liefdevolle relatie. Dat zit wel goed tussen die twee, zou je dus denken. Maar er worden ook bloemen verkocht die speciaal bij-vriendelijk heten te zijn. De Keuringsdienst doet een duistere ontdekking bij deze bijzondere vrienden van de bij.


Zembla: Tinder-slachtoffers

NPO 2
20:30 uur

Zembla laat deze week zien zien hoe eenvoudig het voor daders van seksueel geweld is om met de Tinderapp potentiële slachtoffers te vinden. De uitzending toont een verontrustend patroon van aanranding en verkrachting, mogelijk gemaakt door de datingapp. Slachtoffers getuigen over hun schrijnende ervaringen met Tinderdates. Ze laten zien hoe makkelijk de daders daarna in de anonimiteit kunnen verdwijnen door hun slachtoffers na het misbruik meteen te 'ontmatchen' of te blokkeren.


Chateau Meiland: stoffenjacht in Italië

SBS 6
20:30 uur

Lang stilzitten is niets voor de familie Meiland. Nu de verhuizing naar Noordwijk is afgerond, wordt het tijd voor iets nieuws. Martien gaat in de mode. En wat kun je beter verkopen dat iets waar je zelf dol op bent? Dus worden het shawls - zelfs hartje zomer kan Martien niet zonder. Je kan natuurlijk alles online inkopen, maar stof moet je in het echt zien, voelen en ruiken. En dus is in deze aflevering van Chateau Meiland te zien hoe hij doodsangsten uitstaat in het vliegtuig naar Milaan.


Start James Bond-reeks: Dr. No

RTL 7
20:30 uur

Vanavond is op RTL 7 de eerste James Bond-film Dr. No te zien. De Britse geheim agent James Bond wordt door M naar Jamaica gestuurd om de dood van agent John Strangways en zijn secretaresse te onderzoeken. Op het tropische eiland ontdekt Bond dat zijn aartsvijand Dr. No over een stoorzender beschikt waarmee hij de raketlanceringen op Cape Canaveral kan beïnvloeden. Aan Bond de zware taak Dr. No's plannen te stoppen en Amerika te behoeden voor een ramp.


Live: PSV - Real Sociedad (Europa League)

Veronica
20:55 uur

Vanaf 21:00 uur live verslag PSV - Real Sociedad in de groepsfase van de Europa League. De avond op Veronica begint om 18:00 uur met de voorbeschouwing en om 18:45 uur Mura - Vitesse in de Conference League. PSV verloor in de voorrondes van de Champions League en is in een sterke groep in de Europa League terechtgekomen. In Groep B zijn AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz de tegenstanders.


Rooijakkers over de vloer: Jan de Hoop

RTL 4
21:30 uur

Deze week gaat Art Rooijakkers langs bij Jan de Hoop, bekend van het RTL Ontbijtnieuws. Jan de Hoop ontvangt Art in zijn prachtige huis midden op de Veluwe. Art ontmoet Coen, de man met wie Jan al 41 jaar gelukkig is. Jan vertelt over zijn liefde voor hem, maar ook over zijn worsteling om uit de kast te komen. Verder deelt de nieuwslezer zijn verrassende ambities voor na zijn pensioen volgend jaar.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV