Finale Car Wars vrijdag 17 september te zien op SBS6

Finale Car Wars vrijdag 17 september te zien op SBS6
Wie gaat er met de winst vandoor?

Kijktip :

Na weken zwoegen is het vrijdagavond (17 september) eindelijk tijd voor de grote finale van het programma Car Wars, waarin bekende Nederlanders allerlei opdrachten met bestuurbare auto's uitvoeren. Wie gaat er met de winst vandoor?

Car Wars gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Finalisten
Er zijn nog vier BN'ers over in de finale, die het tegen elkaar opnemen in een 'Best Of'-race. Diverse onderdelen die we nog kennen uit eerdere afleveringen komen voorbij. De finalisten zijn Herman den Blijker, Robert Doornbos, René Froger en Jamie Westland. Een complete mannenfinale dus.

Ballonnen
Diverse spectaculaire opdrachten passeren de revue. Wie houdt bijvoorbeeld de meeste ballonnen heel tijdens de Ballonnenrace? En wie rijdt de beste tijd op de spannendste baan van het seizoen, de Wipe-Outbaan? Aan het einde van de aflevering wordt de winnaar van Car Wars bekendgemaakt.

De finale van Car Wars is vrijdag 17 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Car Wars terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale Car Wars vrijdag 17 september te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV