Nieuw seizoen 90 Day Fiancé: The Other Way gaat vrijdag van start op TLC

Nieuw seizoen 90 Day Fiancé: The Other Way gaat vrijdag van start op TLC
Amerikanen reizen naar het buitenland voor de liefde

Kijktip :

Vanaf vrijdag 17 september is er weer een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way te zien op TLC. In plaats van buitenlandse geliefden die naar de Verenigde Staten reizen zien we hierin juist hoe Amerikanen naar een ver land verhuizen voor de liefde van hun leven.

Verloofde
De Amerikaanse mannen en vrouwen zijn al verloofd met hun geliefde en willen in hun nieuwe thuisland aan hun getrouwde leven beginnen. De singles vonden hun grote liefde in een land ver van de Verenigde Staten, en onderzoeken nu of ze samen een toekomst op kunnen bouwen. Zo leerde de 45-jarige Ellie tijdens een vakantie op een tropisch eiland van Colombia de 38-jarige Victor kennen.

Stormachtige relatie
Verder volgen we de reis van de 34-jarige Corey, die naar het land van zijn verloofde Evelin reist - die in Ecuador woont. Al zes jaar hebben ze een stormachtige relatie en ze zijn zelfs al even uit elkaar geweest. Toch besluiten ze nu écht in het huwelijksbootje te stappen, hoewel de familie van Evelin daar de nodige vraagtekens bij plaatst. Overwint de liefde alles?

Het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: The Other Way is vanaf vrijdag 17 september wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen 90 Day Fiancé: The Other Way gaat vrijdag van start op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV