Kim-Lian van der Meij bezoekt ook BN'ers in tweede seizoen Verzamelkoorts!

Kim-Lian van der Meij bezoekt ook BN'ers in tweede seizoen Verzamelkoorts!
Bijzondere verzamelingen in SBS 6-programma

Nieuws :

In het tweede seizoen van Verzamelkoorts! gaat presentatrice Kim-Lian van der Meij ook langs bij BN'ers met een bijzondere verzamelwoede. Onder anderen Alexander Pechtold, Roy Donders en Erik de Zwart vertellen over hun verzamelvirus.

Het nieuwe seizoen brengt weer uiteenlopende verhalen over opmerkelijke verzamelingen. Van ruim 1.400 verschillende stewardessenpakken tot loodsen vol met brullende tractoren en van 27.000 zeepjes tot een verzamelaar met 1.500 paar bijzondere sneakers. Wat drijft hun verzamelwoede en waar komt deze passie vandaan? Die vraag staat centraal in Verzamelkoorts! op SBS 6.

Kim-Lian van der Meij

Na elke aflevering kunnen de kijkers online stemmen op wat zij de meest bijzondere of spraakmakende verzameling vinden. Per aflevering krijgen de twee verzamelaars met de meeste stemmen de unieke kans om hun verzameling daadwerkelijk tentoon te stellen tijdens een feestelijke Verzamelkoorts!-Parade in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Dat zal plaatsvinden in het weekend van 21 en 22 april. Kim-Lian van der Meij zal de aftrap verrichten van deze unieke tentoonstelling.

Verzamelkoorts! is vanaf woensdag 7 maart wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kim-Lian van der Meij bezoekt ook BN'ers in tweede seizoen Verzamelkoorts! of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV