Recensie: The Misfits heeft prima tempo, maar slecht verhaal

Recensie: The Misfits heeft prima tempo, maar slecht verhaal
Met Pierce Brosnan

Film :

Vanaf donderdag 9 september draait de nieuwe film The Misfits in de Nederlandse bioscopen. De oude James Bond probeert zijn "glory days" te herleven met deze actiefilm. Lukt dat hem? Lees hier de filmrecensie van The Misfits.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Briljante dief
Het verhaal gaat over Richard Pace. Hij is een briljante internationaal opererende dief die ontsnapt uit een maximaal beveiligde inrichting. Tijdens zijn gewaagde ontsnapping weet hij de FBI en politie te ontwijken, maar wordt opgepikt door de Misfits.

Bron: Just Entertainment

Beoordeling van Gids.tv: ★★
De poging die Pierce Brosnan en zijn team doen om er een Oceans achtige film van te maken is er eentje die we niet geslaagd kunnen noemen. Het verhaal is flinterdun, de dialogen zijn zeer matig en de poging tot humor is nog matiger. Uiteindelijk zit er wel een prima tempo in, waardoor het lekker wegkijkt. 2 sterren.

Cast
Naast Pierce Brosnan (Cinderella) en Nick Cannon (Men in Black II) spelen ook Tim Roth (Reservoir Dogs), Jamie Chung (Dangerous Lies) en Gonzalo Menendez (The Dark Knight Rises) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Renny Harlin (Die Hard 2).

Vanaf 9 september 2021 is The Misfits te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Actie, Misdaad. Tijdsduur: 94 minuten. IMDb-score: 4,1.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Recensie: The Misfits heeft prima tempo, maar slecht verhaal of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV