Zaterdag in Oh, wat een jaar: met René en Natasja Froger terug naar 1976

Zaterdag in Oh, wat een jaar: met René en Natasja Froger terug naar 1976
Herinneringen aan tienerjaren

Kijktip :

Het nieuwe tv-seizoen is inmiddels in volle gang en dus vallen we op zaterdagavond terug op de oude favorieten. Zo is er weer een nieuwe aflevering van Oh, wat een jaar! te zien op RTL 4.

Oh, wat een jaar! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Terug in de tijd
In de vrolijke quiz Oh, wat een jaar! gaan we met twee teams en presentatrice Chantal Janzen terug in de tijd naar een jaar dat de bekende gasten heel bewust hebben meegemaakt. Samen met teamcaptains Carlo Boszhard en Ruben Nicolai proberen de BN'ers zo veel mogelijk vragen over het desbetreffende jaar goed te beantwoorden. Wat weten ze er nog van?

Frogers
Zaterdagavond (18 september) komen René en Natasja Froger langs in de nostalgische studio van Oh, wat een jaar! Zij gaan terug naar het jaar 1976, toen ze midden in hun pubertijd zaten. Natasja maakte zich in dat jaar op voor haar laatste jaar op de basisschool en René was al een echte puber. Uiteraard gaan ze ook weer gekleed in de mode van die tijd.

Oh, wat een jaar! is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Oh, wat een jaar! terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Oh, wat een jaar: met René en Natasja Froger terug naar 1976 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV