Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Het Jachtseizoen: zaterdag op SBS6

Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Het Jachtseizoen: zaterdag op SBS6
Voormalige GTST-collega's slaan de handen ineen

Kijktip :

Na een prima start op SBS6, met 631.000 kijkers, is zaterdag de tweede aflevering van Het Jachtseizoen te zien op televisie. Deze week binden voormalig GTST-collega's Katja Schuurman en Babette van Veen de strijd aan met de mannen van StukTV.

Het Jachtseizoen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

'Ademnood'
In de jaren negentig braken Schuurman en Van Veen door met hun rollen in Goede tijden, slechte tijden. Schuurman vertolkte tussen 1994 en 1999 Jessica Harmsen, Van Veen was in de periode 1990-1998 te zien als Linda Dekker. Samen met Guusje Nederhorst vormden ze bovendien het trio Linda, Roos & Jessica, waarmee ze enorme hits als 'Ademnood' en 'Alles of niets' scoorden.

Op de vlucht
In Het Jachtseizoen slaan Schuurman en Van Veen op de vlucht voor de drie mannen van StukTV, die moeten proberen ze binnen vier uur te vangen. De gevluchten krijgen echter een kleine voorsprong. Wel zijn er regels verbonden aan het spel: ze mogen geen gebruikmaken van hun eigen telefoon of geld en ze mogen maximaal twintig minuten in één vervoermiddel zitten.

Het Jachtseizoen is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Het Jachtseizoen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Katja Schuurman en Babette van Veen op de vlucht in Het Jachtseizoen: zaterdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV