Private Eyes seizoen 4 gaat zaterdag 18 september van start op Net5

Private Eyes seizoen 4 gaat zaterdag 18 september van start op Net5
Samenwerking tussen ex-hockeyprof en privédetective

Kijktip :

Op Net5 is vanaf zaterdag 18 september het vierde seizoen van de Canadese komische dramaserie Private Eyes te zien. Elke week kun je genieten van dubbele afleveringen met nieuwe avonturen van Matt en Angie.

Hockeyprof
Zelden zagen we zo'n uniek duo als in de serie Private Eyes. We kennen allemaal de detectives die enorm in leeftijd verschillen, of waarbij de een extravert en de ander introvert is. In Private Eyes zit de tegenstelling 'm vooral in de achtergrond: Matt Shade is een voormalig hockeyprof, terwijl Angie Everett al jaren een felle privédetective is.

Reeks ongelukken
Toch werkt dit op het oog bijzondere duo samen om allerlei misdaden in de Canadese stad Toronto op te lossen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen duiken ze op de schijnbaar paranoïde beweringen van een rijke patriarch. Hij gelooft dat een reeks ongelukken een aanslag op zijn leven is door een van zijn vele vijanden.

Het vierde seizoen van Private Eyes is vanaf zaterdag 18 september wekelijks om 20.30 uur met dubbele afleveringen te zien op Net5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Private Eyes seizoen 4 gaat zaterdag 18 september van start op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV