Donderdag in Khalid & Sophie: DiggyDex over zijn nieuwe album 'Carrousel'

Donderdag in Khalid & Sophie: DiggyDex over zijn nieuwe album 'Carrousel'
Dit zijn de gasten van donderdag 16 september

Kijktip :

Khalid & Sophie is de nieuwe talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie.

Onderwerpen van donderdag 16 september.

  • Morgen komt het nieuwe album van DiggyDex uit: 'Carrousel', zijn zevende alweer. Met daarop wederom meer ruimte voor gezongen liedjes. Een nieuwe halte in zijn muzikale reis, die ooit begon bij harde hiphop.
  • Turbulente tijden voor het demissionaire kabinet; gisteren zwaar onder vuur wegen de evacuaties uit Afghanistan. En de formatie is nog altijd geen steek verder. Aan tafel: Dieuwertje Kuijpers, Sjuul Paradijs en Francisco van Jole.
  • De Boekenweekauteurs van 2022 schuiven aan! Het centrale thema is 'Eerste liefde'.Ilja Leonard Pfeijffer neemt het Boekenweekgeschenk voor zijn rekening, Marieke Lucas Rijneveld schrijft het Boekenweekessay.

De Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Khalid & Sophie: DiggyDex over zijn nieuwe album 'Carrousel' of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV