Donderdag in Jinek: Diederik Jekel en Amerika-deskundige Michiel Vos over historisch moment in ruimtevaart

Donderdag in Jinek: Diederik Jekel en Amerika-deskundige Michiel Vos over historisch moment in ruimtevaart
De gasten van donderdag 16 september

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van donderdag 16 september.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van donderdag 16 september

  • Afgelopen nacht gingen voor de eerste keer alleen burgers de ruimte in: een historisch moment in de ruimtevaart. We bespreken het vanavond met wetenschapsjournalist Diederik Jekel en Amerika-deskundige Michiel Vos.
  • Heel zeldzaam: er is nieuw werk aan Van Gogh toegeschreven.Teio Meedendorp, senior onderzoeker van het Van Gogh Museum, vertelt vanavond hoe bijzonder dit is.
  • De Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma gaat de strijd aan met de georganiseerde misdaad. Haar stad blijkt de spil in Nederland als het gaat om internationale cocaïnehandel. Vanavond vertelt ze over haar aanvalsplan.
  • Er is een boel spanning in Den Haag, waar de positie van zowel Sigrid Kaag als die van Ank Bijleveld op het spel staat. Overleven ministers Kaag en Bijleveld een motie van afkeuring? Wouter de Winther en Farid Azarkan schuiven aan tafel vanavond.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Diederik Jekel en Amerika-deskundige Michiel Vos over historisch moment in ruimtevaart of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV