Nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis begint zondag op SBS6

Nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis begint zondag op SBS6
Kees Tol gaat weer aan de slag

Kijktip :

Huizenprogramma's blijven mateloos populair; vooral op zondagmiddag en -avond lijken veel tv-kijkers een goed huizenprogramma op prijs te stellen. Zij worden op hun wenken bediend, want vanaf zondag 19 september is een nieuw seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis te zien op SBS6.

vtwonen weer verliefd op je huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Leeg
In de eerste aflevering helpen presentator Kees Tol en de vtwonen-stylisten William en Naomi. Zij wonen in Noordwijk en besloten na de aankoop van hun huis een muur door te breken tussen de keuken en woonkamer. Deze beslissing had echter negatieve gevolgen: de ruimte voelt nu te groot en het interieur blijft 'leeg' voelen.

Indeling
Door het wegbreken van de muur stoeien William en Naomi ook met de indeling. De eettafel staat nu onhandig tegen de muur, de zithoek voelt te ruim. William is afkomstig uit Australië en hij mist zijn roots nog steeds. Met een nieuwe inrichting hoopt Naomi dat William weer een beetje een Australisch gevoel krijgt. Worden ze weer verliefd op hun huis?

Het nieuwe seizoen van vtwonen weer verliefd op je huis is vanaf zondag 19 september wekelijks om 18.55 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen vtwonen weer verliefd op je huis begint zondag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV