Nieuw seizoen Metropolis start zondag op NPO 2: op zoek naar vakantiegangers

Nieuw seizoen Metropolis start zondag op NPO 2: op zoek naar vakantiegangers
Bijdragen van lokale journalisten

Kijktip :

Vanaf zondag 19 september kun je op NPO 2 wekelijks kijken naar nieuwe afleveringen van Metropolis. In dit internationale tv-programma zijn bijdragen van lokale journalisten te zien, die in hun eigen stad op zoek gaan naar antwoorden op universele vragen en thema's.

Metropolis aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Vakantiegevoel
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaan we terug naar de zomermaanden: correspondenten over de hele wereld gaan op zoek naar vakantiegangers. We zien hoe niet iederen in Egypte zich een strandvakantie kan veroorloven, maar daar weet een zwembadje in de buurt tóch het ultieme vakantiegevoel op te roepen.

Afghanistan
De reis in deze eerste aflevering van Metropolis gaat ook naar Peru, waar Claudia voor een vakantie in de jungle kiest. Daar doet ze een ayahuascatrip door haar eigen ziel. Daarnaast is Masood aan het kamperen in Zweden, maar hij heeft zijn hoofd en hart er niet echt bij: in Kabul en Afghanistan nemen de taliban het land over.

Het nieuwe seizoen van Metropolis is vanaf zondag 19 september wekelijks rond 21.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Metropolis terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Metropolis start zondag op NPO 2: op zoek naar vakantiegangers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV