Maandag 20 september in Chateau Meiland: op vakantie naar Curaçao

Maandag 20 september in Chateau Meiland: op vakantie naar Curaçao
De Meilandjes maken weer van alles mee

Kijktip :

In een nieuwe aflevering van Chateau Meiland, maandag 20 september te zien op SBS6, is te zien hoe het niet meevalt om iets bij de Meilandjes geheim te houden. Toch worden er ondertussen allerlei complotjes gesmeed. Zo moet er voor Maxime nog een babyshower komen.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Agenda's
Meteen komen de agenda's op tafel, maar de beste dag blijkt ruim na de uitgerekende datum te zijn - en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verder mag de verjaardag van Martien ook niet ongemerkt voorbijgaan. Hij wordt zestig, een kroonjaar, en dus is er alle reden voor een groot verrassingsfeest en een mooi cadeau. Maar: wat geef je iemand die alles al heeft?

Curaçao
Daar is de rest van het gezin het snel over eens: een familievakantie, want daar heeft iedereen wat aan. Oma gaat niet mee, want die is te oud. Zij gaat nu ook niet mee op zomervakantie naar Curaçao. Martien, Erica en Maxime vertrekken over een dag en gaan nog even afscheid nemen. Als ze op de deur kloppen krijgen ze echter geen gehoor. Oma zal toch niet...?

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag 20 september in Chateau Meiland: op vakantie naar Curaçao of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV