Maandag in Kopen zonder kijken: zoektocht naar een huis op Urk

Maandag in Kopen zonder kijken: zoektocht naar een huis op Urk
Hulp voor Lumanda en Marloes

Kijktip :

Maandag (20 september) kun je op RTL 4 weer kijken naar een nieuwe aflevering van het huizenprogramma Kopen zonder kijken. Deze week reizen Martijn Krabbé en zijn team af naar Urk.

Kopen zonder kijken gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Heemskerk
'Op' Urk, zoals dat heet, gaan Martijn en het team op zoek naar een nieuw huis voor Lumanda en Marloes. Zij wonen samen met hun hondje Maddie in het vissersdorp, maar Marloes komt oorspronkelijk uit het Noord-Hollandse Heemskerk. De verhuizing naar Urk was een grote stap voor haar, maar ze kan er maar moeilijk aarden.

Karakteristiek
We hebben de laatste maanden veelvuldig in het nieuws kunnen zien dat Urk een gesloten, maar hechte gemeenschap kent. Marloes woont samen met Lumanda in een schatten karakteristiek huisje - maar het is wel écht heel klein. Het lukt ze maar niet een nieuw huis te vinden. Slagen Martijn en zijn team hier wél in?

Kopen zonder kijken is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Kopen zonder kijken terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Kopen zonder kijken: zoektocht naar een huis op Urk of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV