Nieuw seizoen Spoorloos begint maandag 20 september op NPO 1

Nieuw seizoen Spoorloos begint maandag 20 september op NPO 1
Derk Bolt gaat op zoek naar verdwenen geliefden

Kijktip :

Vanaf maandag 20 september is het nieuwe seizoen van Spoorloos te zien op NPO 1. 'Mister Spoorloos' Derk Bolt is weer terug met een aantal zoektochten naar vermiste of uit het oog verloren geliefden. Slaagt hij erin ze te herenigen - of in sommige gevallen zelfs een eerste ontmoeting te regelen?

Spoorloos gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kindertehuis
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat Bolt op een zoektocht naar de moeder van Ionut. Hij is geboren in Roemenië, maar belandde daar in een kindertehuis. Op vijfjarige leeftijd, twintig jaar geleden, werd hij geadopteerd. Vijf jaar geleden vroeg hij aan zijn Nederlandse ouders of ze hem meer konden vertellen over de adoptie. Uit hun verhaal bleek dat Ionuts Roemeense moeder doof was en niet kon spreken.

Verzorger
Zij kon niet voor hem zorgen en dus bracht ze hem, in erbarmelijke toestand, naar het kindertehuis. Een verzorger uit het tehuis trok zich het lot van Ionut zó aan dat ze vroeg of ze hem thuis mocht verzorgen. De verzorger wil het jongetje graag adopteren, maar krijgt geen toestemming. Vervolgens verdween Ionut naar Nederland, maar nu hoopt hij zowel zijn moeder als de verzorger uit het tehuis terug te zien.

Het nieuwe seizoen van Spoorloos is vanaf maandag 20 september wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Spoorloos begint maandag 20 september op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV