Vrijdag in Op1: o.a. Caroline van der Plas en Thomas van Groningen over opgestapte ministers

Vrijdag in Op1: o.a. Caroline van der Plas en Thomas van Groningen over opgestapte ministers
De gasten van vrijdag 17 september

Kijktip :

Alweer een roerige dag in Den Haag. Nadat gisteren Sigrid Kaag opstapte als minister van Buitenlandse Zaken, legt nu ook Ank Bijleveld haar taken als minister neer. Wat betekent dit voor de toch al lastige formatie? We bespreken alle ontwikkelingen met politieke journalisten Thomas van Groningen en Ferry Mingelen, partijleider van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas en D66-prominent Roger van Boxtel.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 van vrijdag 17 september

  • Na Sigrid Kaag, legt nu ook Ank Bijleveld haar taken als minister neer. Wat betekent dit voor de toch al lastige formatie? We bespreken het met politieke journalisten Thomas van Groningen en Ferry Mingelen, partijleider van de BoerBurgerBeweging Caroline van der Plas en D66-prominent Roger van Boxtel.
  • In oktober vieren we zeventig jaar televisie in Nederland.Eppo van Nispen duikt daarom een aantal weken lang bij Op1 in het rijke archief der Nederlandse omroepen. Vanavond neemt hij ons mee in de mooiste, ontroerendste en meest hartverwarmende liefdesfragmenten.

Presentatie
Op1 wordt op vrijdag 17 september gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: o.a. Caroline van der Plas en Thomas van Groningen over opgestapte ministers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV