Jort Kelder wordt presentator van Buitenhof

Jort Kelder wordt presentator van Buitenhof
'Ik voel me uitgedaagd'

Nieuws :

Tijdens het nieuwe seizoen van Buitenhof, na de zomervakantie, zal Jort Kelder presentator Pieter Jan Hagens een jaar lang vervangen. Buitenhof is het wekelijkse discussieprogramma van de omroepen VPRO, AVROTROS en BNNVARA op NPO 1.

Pieter Jan Hagens zal met zijn zeilboot een reis naar Suriname maken en is daarom een jaar niet te zien als presentator. Jort Kelder kijkt uit naar zijn rol als presentator van Buitenhof. "Ik voel mij gevleid, maar vooral uitgedaagd, een jaartje deel uit te mogen maken van dit instituut op de zondagmiddag", geeft hij aan.

:[article:img](src:"buitenhof-studio.jpg" title:"De studio van Buitenhof")

"Naast het maken van lichtvoetige programma’s voor de publieke omroep, koesterde ik al langer de wens mij op het goede gesprek te storten. Dat poog ik nu al wekelijks op NPO Radio 1 met dr Kelder en Co en hoop ik straks ook met volle inzet voor Buitenhof te doen", aldus Kelder. De overige presentatoren van Buitenhof zijn Paul Witteman en Marcia Luyten.

Buitenhof is iedere zondag om 12.10 uur te zien op NPO 1. Het nieuwe seizoen, met Jort Kelder als een van de presentatoren, start op 26 augustus.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV