Vanavond op tv: Het Jachtseizoen met Katja Schuurmans, James Bond en meer

Vanavond op tv: Het Jachtseizoen met Katja Schuurmans, James Bond en meer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 september

Kijktip :

Nu No Time To Die voor de deur staat is RTL 7 begonnen met de marathon. Goldfinger, misschien wel de beste Bond ooit, is vanavond aan de beurt. Verder zien we Katja Schuurman en Babette van Veen in Het Jachtseizoen en nemen onder meer Gerard Ekdom en Gordon het tegen elkaar op in The Wheel. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 september.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

James Bond marathon: Goldfinger

RTL 7
20:00 uur

De Britse geheim agent James Bond komt oog in oog te staan met de beruchte goudhandelaar Goldfinger. De gehaaide zakenman wil een nucleair wapen inzetten om de wereldeconomie te laten instorten. Hierdoor zal de waarde van Goldfingers goud stijgen en wordt hij de rijkste en machtigste man ter wereld. Bond moet de wereld behoeden voor totale economische chaos.


Oh, Wat Een Jaar!: René en Natasja Froger

RTL 4
20:01 uur

In deze aflevering van Oh, Wat Een Jaar! worden René en Natasja Froger getest op wat zij nog allemaal weten van het jaar 1976. René en Natasja waren in die tijd nog kind. Als tieners raakten zij in aanraking met dingen die nu weer terug kunnen komen.


Het Jachtseizoen: Babette & Katja

SBS 6
20:30 uur

Deze week proberen actrices Katja Schuurman en Babette van Veen in de tv-editie van Het Jachtseizoen uit de handen van de mannen van StukTV te blijven. In de tv-editie van Het Jachtseizoen slaan elke aflevering twee BN'ers op de vlucht. Met twintig minuten voorsprong vertrekken zij vanaf een locatie en proberen uit handen te blijven van het jagende trio van StukTV.


Nieuw: Private Eyes seizoen 4

NET 5
20:30 uur

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de komische dramaserie Private Eyes elke zaterdag met dubbele afleveringen vanaf 20:30 uur op Net5 te zien. In Private Eyes werkt ex-professioneel hockeyspeler Matt Shade samen met de felle privédetective Angie Everett om misdaden in Toronto op te lossen.


Misdaadthriller: No Country For Old Men

Spike
20:30 uur

Geweld en chaos volgen in No Country For Old Men nadat een jager een aantal lijken, een voorraad heroïne en meer dan twee miljoen dollar in contanten vindt in de buurt van de Rio Grande.


The Wheel: o.a. Gordon & Albert Verlinde

SBS 6
21:30 uur

In deze nieuwe aflevering van het spelprogramma The Wheel krijgen de deelnemers weer de kans om dankzij hulp van BN'ers de vragen die Rob Kemps stelt te beantwoorden. Deze week zijn Gordon, Evi Hanssen, Albert Verlinde, Hans Kazan, Arjan Postma, Renate Gerschtanowitz en Gerard Ekdom in de studio en doen de kandidaten hun best om 'The Wheel' op het juiste moment te laten stoppen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Het Jachtseizoen met Katja Schuurmans, James Bond en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV