Nieuw seizoen Gestalkt start met dreigende ex-vriend

Nieuw seizoen Gestalkt start met dreigende ex-vriend
Thijs Zeeman terug met nieuwe afleveringen

Kijktip

Het SBS 6-programma Gestalkt keert terug met een nieuw seizoen. In dit programma komt presentator Thijs Zeeman in actie om slachtoffers van stalkers te helpen.

Deze mensen zijn vaak doodsbang en schakelen als laatste redmiddel de hulp van het programma in. Thijs Zeeman wordt hierbij ondersteund door privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. Samen gaan ze op zoek naar bewijs met uiteindelijk maar één doel: het stalken te stoppen.

In de eerste aflevering schiet Zeeman de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in de gaten door haar thuis en op het werk lastig te vallen. Hij bestookt haar met talloze telefoontjes en dreigende e-mails. Soms ontvangt ze wel 200 akelige berichten per dag. Ook Linda’s dierbaren, waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen niet aan de stalkingspraktijken van haar ex-vriend. Het stalken wordt steeds dreigender en Linda vindt dat er iets moet gebeuren voordat het echt uit de hand loopt.

Gestalkt is vanaf donderdag 22 februari wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Tags: marechaussee, stalking, presentator, bewijs, sbs, dochter, tv-programma, relatie, vriend, thijs zeeman, sbs 6

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »