Dit zijn de populairste films op Netflix dit weekend (18-19 september)

Dit zijn de populairste films op Netflix dit weekend (18-19 september)
Dit kijken we massaal op Netflix

Kijktip :

Nederland is dol op Netflix, dat is al een aantal jaar duidelijk. Toch zijn er ook series waar we net iets verliefder op zijn dan anderen. Gids.tv zet de best bekeken films van dit weekend op een rij.

Lees hier ook alle nieuwe releases op Netflix in week 38 (18-25 september).

3. Kate (week 2)

Netflix

Bron: Netflix
De nieuwe Netflix Original film stond een lange periode bovenaan in de top 10, maar inmiddels is de film teruggezakt naar plek 3. Het verhaal gaat over de huurmoordenaar Kate. Het gaat fout als ze vergiftigd wordt, waardoor ze nog maar kort te leven heeft. Lees hier waar je Kate kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Kate.

2. Skyscraper (nieuw)

De film met Dwayne Johnson is opnieuw een geweldig succes op Netflix. De film stond al eerder dit jaar in de top-10. De voormalige FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (gespeeld door Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Lees hier waar je Skyscraper kunt kijken.

1. Schumacher (nieuw)

Netflix

Bron: Netflix
De nieuwe documentaire over Formule 1 held Michael Schumacher duikt de top 10 binnen en vinden we zelfs terug op de eerste plaats. Lees hier waar je vanaf 15 september Schumacher kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Schumacher.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de populairste films op Netflix dit weekend (18-19 september) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV