Hoe laat is presentatie Miljoenennota door Wopke Hoekstra live te zien?

Hoe laat is presentatie Miljoenennota door Wopke Hoekstra live te zien?
Minister van Financiën biedt 'het koffertje' aan

Nieuws :

Na het voorlezen van de troonrede in de Grote Kerk in Den Haag keren de Kamerleden terug naar het parlementsgebouw. Daar zal demissionair minister van Financiën Wopke Hoekstra het beroemde koffertje met de Miljoenennota aanbieden aan de Tweede Kamer. Maar hoe laat is deze gebeurtenis live te zien?

Je kunt Prinsjesdag live volgen op NPO 1, NPO 2 (met gebarentolk) en de livestream via Gids.tv.

Programma
Nadat koning Willem-Alexander omstreeks 13.20 uur zijn troonrede voorleest, keren de Kamerleden rond 13.45 uur terug naar het parlement. Ze verzamelen zich in de plenaire zaal van de Kamer. Daar zal minister Wopke Hoekstra om 15.00 uur arriveren om het koffertje met de Miljoenennota aan te bieden.

Bekijk het volledige programma van Prinsjesdag 2021.

Toespraak
Net als koning Willem-Alexander zal ook minister Hoekstra een toespraak houden over de plannen van het demissionaire kabinet. Hij zal de Kamer vertellen waar het kabinet het komende jaar geld aan wil uitgeven. Er is al naar buiten gekomen dat er miljoenen gaan naar de bestrijding van de georganiseerde misdaad, de klimaatplannen en het bestrijden van de klimaatcrisis.

De presentatie van de Miljoenennota door Wopke Hoekstra is op dinsdag 21 september om 15.00 uur live te zien op NPO 1, NPO 2 (met gebarentolk) en de livestream via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hoe laat is presentatie Miljoenennota door Wopke Hoekstra live te zien? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV