Nieuwe crime-comedyserie Adem in, adem uit begint dinsdag op Net5

Nieuwe crime-comedyserie Adem in, adem uit begint dinsdag op Net5
Met Jelka van Houten, Bracha van Doesburgh en Waldemar Torenstra

Kijktip :

Vanaf dinsdag 21 september is de gloednieuwe Nederlandse crime-comedyserie Adem in, adem uit te zien op Net5. In deze serie volgen we de bijzondere vriendschap tussen de succesvolle lifecoach Kim (gespeeld door Bracha van Doesburgh) en haar nieuwe, eigenaardige buurvrouw Jolanda (Jelka van Houten).

Adem in, adem uit gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Slagerij
Jolanda runt haar eigen biologische slagerij. Wanneer Kim, haar echtgenoot Sven en hun zoon Luuk de drukke stad voor het idyllische platteland verruilen om hun huwelijk nieuw leven in te blazen, komen ze naast Jolanda te wonen. Hoewel de twee vrouwen elkaars tegenpolen lijken te zijn, is de aantrekkingskracht onmiskenbaar.

Vriendschap
Al snel bloeit er - ietwat stuntelig - een vriendschap tussen de dames op. Het is echter maar de vraag of ze het beste of het slechtste in elkaar naar boven halen. Kim weet namelijk niet dat Jolanda al sinds haar jeugd moeite heeft met onbehoorlijke mannen. Dat lost ze op geheel eigen wijze op...

De nieuwe serie Adem in, adem uit is vanaf dinsdag 21 september wekelijks om 20.30 uur te zien op Net5. Je kunt alle afleveringen van Adem in, adem uit terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe crime-comedyserie Adem in, adem uit begint dinsdag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV