Nieuw seizoen DNA Onbekend vanaf dinsdag 21 september te zien op NPO 1

Nieuw seizoen DNA Onbekend vanaf dinsdag 21 september te zien op NPO 1
Dionne Stax gaat op zoek naar antwoorden

Kijktip :

Vanaf dinsdag 21 september is het nieuwe seizoen van DNA Onbekend te zien op NPO 1. Dionne Stax gaat opnieuw op zoek naar antwoorden op grote vragen van mensen: wat is hun afkomst en wie zijn hun echte ouders?

DNA Onbekend gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bezoekt Stax de 52-jarige Marcel. Op zijn drieëntwintigste hoorde hij na een ruzie van zijn vader dat hij niet van hem is. Een paar jaar later zegt Marcels vader echter dat dat onzin was. Het leidt tot verwarring bij Marcel, en in 2020 hoort hij via een zus van zijn vader dat hij misschien een kind van de buurman is.

Verhalen
En dus gaat Marcel op onderzoek uit - terwijl zijn vader volhoudt dat zijn zus iets verzint. Wat is er waar van de vele verhalen die de ronde doen? Een DNA-onderzoek moet uitkomst brengen. Verder in deze aflevering: het verhaal van Lies. De opa van haar vriend komt twee jaar na de dood van haar moeder met een bijzonder verhaal. De moeder van Lies heeft een geheim met hem gedeeld.

Het nieuwe seizoen van DNA Onbekend is vanaf dinsdag 21 september wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van DNA Onbekend terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen DNA Onbekend vanaf dinsdag 21 september te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV