Fortuna Sittard - Ajax live op tv (Eredivisie)

Fortuna Sittard - Ajax live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in doordeweekse speelronde

Sport :

Op dinsdag 21 september spelen Ajax en Fortuna Sittard in de zesde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het Fortuna Sittard Stadion. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Je kunt het live verslag van deze wedstrijd luisteren op JUKE.

Samenvatting en hoogtepunten Fortuna Sittard - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Ajax
Nadat PSV dit weekend punten liet liggen door met 0-4 te verliezen van Feyenoord, staan de Amsterdammers weer bovenaan. Met de 9-0 overwinning op Cambuur staan ze er ook qua doelsaldo uitstekend voor.

Bekijk het complete speelschema van Ajax.

Fortuna Sittard
Fortuna Sittard verraste vorig jaar met een prima seizoen, maar staan er dit seizoen toch een stuk minder voor. Ze hebben wel een wedstrijd minder gespeeld, maar ze wonnen nog maar één keer en speelde één keer gelijk.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 21.30 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Fortuna Sittard - Ajax is dinsdag 21 september om 18.45 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 21.30 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fortuna Sittard - Ajax live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV