Nieuw seizoen Renovation Island gaat dinsdag van start op TLC

Nieuw seizoen Renovation Island gaat dinsdag van start op TLC
Familie Baeumler renoveert beachresort

Kijktip :

Vanaf dinsdag 21 september is het nieuwe seizoen van Renovation Island te zien op TLC. Hierin volgen we de familie Baeumler, die een vervallen beachresort renoveert en draiende probeert te houden. Ook de Baeumlers kregen te maken met de coronacrisis, waardoor ze na maanden hard werken de deuren van hun resort moesten sluiten.

Aanpassingen
De plannen van de familie moesten worden omgegooid nadat ze het resort op de Bahama's tijdelijk moesten sluiten. Bryan en Sarah lieten zich echter niet uit het veld slaan; ze doen er alles aan om straks alsnog een goed draaiend resort te hebben. Ondertussen gebruiken ze de tijd die ze hebben door de sluiting om nog wat urgente aanpassingen door te voeren.

Eetgelegenheid
Zo bouwen ze een eetgelegenheid in de buitenlucht én een schoolgebouw voor de kinderen. Acht weken later is de lockdown eindelijk voorbij, en dat leidt tot vreugde - maar ze mogen wel minder gasten ontvangen dan waar ze op hoopten. En de kosten van het personeel lopen maximaal door. Overleven de Baeumlers hun eerste jaar, ondanks deze moeilijke omstandigheden?

Het nieuwe seizoen van Renovation Island is vanaf dinsdag 21 september wekelijks om 21.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Renovation Island gaat dinsdag van start op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV