Maandag bij Khalid & Sophie: o.a. hoofdpersonen 'Alleen Tegen De Staat' over toeslagenaffaire

Maandag bij Khalid & Sophie: o.a. hoofdpersonen 'Alleen Tegen De Staat' over toeslagenaffaire
De gasten van maandag 20 september

Kijktip :

Khalid & Sophie is de nieuwe talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Khalid & Sophie.

Onderwerpen van maandag 20 september.

  • De levens van Derya, Janet en Nazmiye zijn door de toeslagenaffaire verwoest. Ze spreken erover in de indringende documentaire Alleen Tegen de Staat. Vanavond vertellen ze hoe het nu met ze gaat.
  • Na bekende influencers en Tik-Tokkers, zijn Boek-Tokkers nu razend populair.Noah, Kluun en Melissa vertellen over deze hype die jongeren massaal aan het lezen krijgt.
  • Vijf jaar na de invoering van de VAR op de Nederlandse voetbalvelden zie je 'm steeds minder: de schwalbe. Oud-voetballer Charlton Vicento en liefhebbers Erik Dijkstra en Wytse van der Goot komen praten over de verdwijnende fopduik.

De Khalid & Sophie is elke werkdag rond 19:05 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag bij Khalid & Sophie: o.a. hoofdpersonen 'Alleen Tegen De Staat' over toeslagenaffaire of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV