Maandag in Op1: o.a. Paul Depla over Prinsjesdag 2021

Maandag in Op1: o.a. Paul Depla over Prinsjesdag 2021
De gasten van maandag 20 september

Kijktip :

Morgen is het de derde dinsdag in september en dat betekent: Prinsjesdag! De plannen van het demissionaire kabinet zijn - uiteraard - alweer gelekt en daar moet over gesproken worden. Onder andere Paul Depla bespreekt de plannen. Wie zijn er nog meer te gast?

Tekst gaat verder onder de video.

De gasten in Op1 - maandag 20 september

  • Steeds meer jongeren kampen met heftige verslavingen en psychische problemen. De jeugd die in de kliniek van Jan Willem Poot terecht komt, heeft te horen gekregen dat zij uitbehandeld zijn. De kliniek opende voor programmamaker Ewout Genemans haar deuren en toont aan dat er ook bij deze heftige problemen, oplossingen zijn. Vanavond bij Op1 vertellen Ewout Genemans, Jan Willem Poot en ex-verslaafde Jesse over deze aangrijpende documentaireserie.
  • Cabaretier Richard Kemper mag vanaf aankomend weekend eindelijk weer voor volle zalen optreden met Veldhuis & Kemper. Toch zag hij op Twitter publiek kaartjes retour aanbieden door de verplichting van een coronapas. In een emotionele column legde hij uit waarom wat hem betreft een coronacheck in de theaters een goed idee is. Vanavond bij Op1 vertelt hij hierover.
  • De formatie lijkt nog altijd uitzichtloos. Na een hectische week in Den Haag, trok informateur Remkes zich samen met de VVD, D66 en het CDA terug in de Hilversumse bossen om daar de zo gewenste doorbraak te bereiken. Ook dit weekend kwam die er niet en de gesprekken worden nu pas over acht dagen hervat. Vanavond schuift politiek verslaggever Joost Vullings aan bij Op1 om te vertellen wat dit betekent.
  • Morgen is het Prinsjesdag en traditiegetrouw zijn de belangrijkste plannen al uitgelekt. Het demissionaire kabinet zet in op de aanpak van zware criminaliteit, klimaatmaatregelen en de zorg na corona. Maar hoe moet dat geld worden uitgegeven? Vanavond bij Op1 kijken we met ons eigen kabinet bestaande uit burgemeester Paul Depla (veiligheid), ziekenhuisdirecteur Ernst Kuipers (zorg) en Urgenda-baas Marjan Minnisma (zorg) waar een nieuw kabinet op zou moeten inzetten.

Presentatie
Op1 wordt op maandag 20 september gepresenteerd door Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: o.a. Paul Depla over Prinsjesdag 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV