Go Ahead Eagles - PSV live op tv (Eredivisie)

Go Ahead Eagles - PSV live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in doordeweekse speelronde

Sport :

Op woensdag 22 september spelen PSV en Go Ahead Eagles in de zesde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in de Adelaarshorst in Deventer. De wedstrijd wordt om 18.45 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Go Ahead Eagles - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

PSV
De ploeg van Roger Schmidt oogste de laatste weken veel lof, maar liep afgelopen zondag flink tegen de lamp toen Feyenoord met drie punten terug ging naar Rotterdam. Gaat de ploeg meer blauwtjes lopen?

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 18.00 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 21.30 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van PSV.

Go Ahead Eagles - PSV is woensdag 22 september om 18.45 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 21.30 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Go Ahead Eagles - PSV live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV