Storing NOS.nl en NPO.nl tijdens schaatsen op Olympische Spelen

Storing NOS.nl en NPO.nl tijdens schaatsen op Olympische Spelen
Eurosport Player werkt wel probleemloos

Nieuws

De meeste olympische schaatswedstrijden zijn midden op de dag tijdens werk- en schooltijd. Dat betekent voor veel mensen: livestreams aan om schaatsen op de Olympische Spelen te kijken.

De uitzending van de NOS is live te zien op NOS.nl en NPO.nl. Wegens het hoge bezoekersaantal traden er problemen op bij het bekijken van de livestream van het schaatsen. Dat zorgde voor een storing van NOS.nl en NPO.nl. Geen beeld, veel bufferen, vaak verversen. Sommige kijkers kregen maar weinig mee van de livestream van het schaatsen bij de NOS.Direct na de druktepiek was het weer makkelijker om de streams van de NOS te bekijken. Ook de komende dagen worden veel bezoekers verwacht voor de livestreams van de Olympische Spelen tijdens het schaatsen. Via Eurosport waren er geen problemen om met de livestreams. Mocht je de komende dagen willen kijken op je werk, op school of onderweg: maak nu alvast een abonnement aan om via Eurosport Player te kijken.

Bekijk het volledige programma van het schaatsen op de Winterspelen.

De Olympische Spelen zijn tot en met zondag 25 februari iedere dag live te zien bij de NOS, Eurosport en verschillende internationale zenders. Lees alle informatie over Winterspelen in de Olympische Spelen-special van Gids.tv.

Tags: sport, storing, live, olympische spelen, nos, uitzending, schaatsen, winterspelen, npo, eurosport, livestream, eurosport player

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »