Feyenoord - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de doordeweekse speelronde

Sport :

Op woensdag 22 september spelen Feyenoord en sc Heerenveen in de zesde speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in De Kuip. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 2.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - sc Heerenveen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot heeft in Eindhoven op uitstekende wijze met 0-4 gewonnen van PSV. Met het nodige portie zelfvertrouwen spelen de Rotterdammers in eigen Kuip tegen de Friezen.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.40 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 23.05 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - sc Heerenveen is woensdag 22 september om 21.00 uur live te zien op ESPN 2. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 23.05 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Feyenoord - sc Heerenveen live op tv (Eredivisie) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV