Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in oktober 2021

Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in oktober 2021
Met onder meer Mortal Kombat en The Protégé

Nieuws :

De blaadjes vallen weer van de bomen en de regen komt steeds vaker om de hoek kijken: het wordt herfst. Het is dé tijd voor de bioscopen en streamingdiensten om te shinen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen en kijken in oktober 2021.

Kijktips van Gids.tv

Bingo Hell (1 oktober)

Prime Video

Bron: Blumhouse
Nadat de zestigjarige buurtactiviste Lupita ontdekt dat haar geliefde bingo hal is overgenomen door een mysterieuze zakenman genaamd Mr. Big, verzamelt ze haar oudere vrienden om terug te vechten. Lees hier waar je vanaf 1 oktober Bingo Hell kunt kijken.

Black as Night (1 oktober)

Prime Video

Bron: Blumhouse
Een inventief tienermeisje laat haar kindertijd achter zich wanneer ze de strijd aangaat met een groep dodelijke vampiers in Black as Night, een actie-horror met een sterk sociaal geweten en een bijtend gevoel voor humor. Lees hier waar je vanaf 1 oktober Black as Night kunt kijken.

The Protégé (1 oktober)

Prime Video

Bron: The Searchers
Anna, als kind gered door de legendarische huurmoordenaar Moody, is opgeleid tot 's werelds meest bekwame huurmoordenaar. Wanneer de man die haar alles geleerd heeft over vertrouwen en overleven op brute wijze vermoord wordt, zint ze op wraak. Lees hier waar je vanaf 1 oktober The Protégé kunt kijken.

Madres (8 oktober)

Prime Video

Bron: Blumhouse
Beto en Diana, een jong Mexicaans-Amerikaans koppel dat hun eerste kind verwacht, verhuizen naar een klein stadje in het Californië in de jaren '70 waar Beto een baan aangeboden heeft gekregen als manager van een boerderij. Lees hier waar je vanaf 8 oktober Madres kunt kijken.

The Manor (8 oktober)

Prime Video

Bron: Blumhouse
Wanneer een lichte beroerte haar vermogen om voor zichzelf te zorgen vermindert, verhuist Judith Albright naar Golden Sun Manor, een verzorgingstehuis met een voortreffelijke reputatie. Lees hier waar je vanaf 8 oktober The Manor kunt kijken.

Mortal Kombat (9 oktober)

Prime Video

Bron: Warner Bros.
Het verhaal volgt een uitgerangeerde MMA-vechter Cole Young. Hij raakt betrokken bij de decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen twee lang geleden overleden ninja-clans. Young raakt vervolgens met verschillende anderen verwikkeld in een vechttoernooi dat georganiseerd wordt door Raiden. Lees hier waar je vanaf 9 oktober Mortal Kombat kunt kijken.

I Know What You Did Last Summer (15 oktober)

Prime Video

Bron: Prime Video
Een jaar na een fataal auto-ongeluk, wordt een groep tieners verbonden door een duister geheim terwijl ze gestalkt worden door een brute moordenaar. Als ze proberen uit te zoeken wie er achter hen aan zit, onthullen ze de donkere kant van hun schijnbaar perfecte stadje - en van zichzelf. Bekijk hier waar je vanaf 15 oktober I Know What You Did Last Summer kunt streamen.

Maradona: Blessed Dream (29 oktober)

Prime Video

Diego Armando Maradona wordt in deze serie geportretteerd tijdens zijn hele leven en succesvolle carrière. Van zijn nederige begin in Villa Fiorito in zijn geboorteland Argentinië, tot zijn carrière bij Barcelona en Napoli. Ook Maradona’s belangrijke rol in het winnen van de World Cup in Mexico in ’86 komt aan bod. Bekijk hier waar je vanaf 29 oktober Maradona: Blessed Dream kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • The Walking Dead: World Beyond, S2 (1 oktober)
  • Justin Bieber: Our World (8 oktober)
  • Safer At Home (15 oktober)
  • Motherland: Fort Salem, S2 (17 oktober)
  • Mr. Mayor, S1 (21 oktober)
  • Fairfax, S1 (29 oktober)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Prime Video: Deze films en series zijn nieuw in oktober 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV