Woensdag in Boerderij van Dorst: Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld

Woensdag in Boerderij van Dorst: Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld
Talkshowkoningin en auteur aan het werk op de boerderij

Kijktip :

In de derde aflevering van Boerderij van Dorst krijgt Raven van Dorst op de boerderij gezelschap van talkshowkoningin Eva Jinek en schrijver Marieke Lucas Rijneveld. Zij helpen Raven bij de vele klusjes die op de boerderij te doen zijn.

Boerderij van Dorst gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Gasten
In navolging van Martien Meiland en Caroline van der Plas (aflevering 1) en Maarten van Rossem en Emma Wortelboer (aflevering 2) is het nu de beurt aan Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld om de handen uit de mouwen te steken. Samen met Raven besteden ze veel tijd aan de nieuwe dieren op boerderij: geiten.

Melken
Gedrieën maken ze een geitenweide, halen een geitenhok, ontvangen de geiten en melken ze de dieren. Daarnaast maken ze een bessenrek en jam. Ondertussen is er ook ruimte voor intieme, persoonlijke en openhartige gesprekken met de gasten. Het zorgde de afgelopen weken al voor hoge kijkcijfers.

Boerderij van Dorst is elke woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Boerderij van Dorst terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Boerderij van Dorst: Eva Jinek en Marieke Lucas Rijneveld of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV