IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online

IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online
Nederland hoopt op winst na stroeve start

Sport :

De Nederlandse voetbaldames spelen op dinsdag 21 september hun tweede wedstrijd in de kwalificatiereeks voor het WK van 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland. Het duel tegen IJsland is om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten IJsland - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Eerste wedstrijd
De Oranjeleeuwinnen hebben wat recht te zetten na de stroeve start van de WK-kwalificatie. In het stadion van FC Groningen kwamen de vrouwen van Tsjechië op vrijdag 17 september op bezoek. De Tsjechen kwamen verrassend op voorsprong, en uiteindelijk zorgde een doelpunt van Vivianne Miedema er in de 82ste minuut voor dat het bij 1-1 bleef.

Nieuwe bondscoach
Een teleurstellend begin dus voor de nieuwe bondscoach van de voetbalvrouwen, Mark Parsons. Hij zal dinsdag hopen op revanche in en tegen IJsland, dat nog geen wedstrijd speelde voor de WK-kwalificatie. Na de finaleplek in 2019 is Oranje het bijna aan haar stand verplicht om het WK van 2023 ook te halen, maar gaat ze dat ook lukken?

De wedstrijd IJsland - Nederland is dinsdag 21 september om 20.45 uur live te zien op NPO 3 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 3 begint om 20.20 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op IJsland - Nederland (vrouwenvoetbal) live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV